Ada yang mencari blouse baju blouse plus size yang formal atau kasual?

Kini anda boleh dapatkan blouse plus size formal dan kasual di Haleema Apparel. Ada banyak jenis baju blouse plus size yang kami tawarkan dengan pelbagai rekaan yang modern dan terkini.

Ada yang jenis bercorak abstrak, floral, warna pastel, dan warna bold. Saiz yang kami tawarkan buat masa ini dari saiz M hingga 4XL.

Berminat tengok baju blouse plus size koleksi Haleema Apparel?

Boleh scroll di bawah

Kemeja Muslimah Labuh Amna Terdapat dalam saiz M L XL 2XL 3XL
Kemeja Amna Saiz M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Blouse Plus Size Muslimah Jasmin terdapat dalam saiz Plus Size
Blouse Jasmin Saiz dari M, L,XL, 2XL, 3XL, 4XL

Blouse Floral Tisya Plus Size Saiz M L XL 2XL 3XL
Blouse Tisya saiz M, L, XL, 2XL, 3XL



Blouse Misha terdapat dalam saiz plus size
Blouse Misha Saiz M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Blouse Nadra Floral saiz M L XL 2XL 3XL 4XL
Blouse Nadra Saiz  M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Blouse Plus size Muslimah Naura
Blouse Naura Saiz M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Blouse Nora plus size muslimah
Blouse Nora Saiz M, L, XL, 2XL 3XL

Blouse Muslimah Plus Size Sara M L XL 2XL 3XL
Blouse Sara Saiz M, L, XL, 2XL, 3XL

Kemeja Muslimah Plus Size Shira M L XL 2XL 3XL 4XL
Kemeja Shira M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL














Berminat yang mana satu? Ada cadangan?
 Boleh buat belian online di www.haleema.com.my
atau datang ke Butik Haleema, Klang Sentral

Alamatnya di
Butik Haleema
19, Jalan Klang Sentral 10/KU5
Taman Klang Sentral
Bukit Raja, Meru
41050 Klang Selangor

Ramai golongan muslimah yang runsing mencari kemeja muslimah yang sesuai dipakai ke pejabat. Memang kemeja ada banyak yang di pasaran tetapi terlalu fit dengan dart di belakang. Singkat pula. Last-last hasrat nak pakai kemeja ke pejabat terkubur sahaja.

Alhamdulillah sekarang ni dah timbul inisiatif ramai peniaga muslim untuk membuat kemeja muslimah yang sesuai di pakai ke pejabat. Apa yang membezakan kemeja kami dengan kemeja lain di pasaran ialah tiada dart di belakang baju dan labuhnya menutupi bahagian punggung.  Untuk Haleema Apparel sendiri kami menyediakan koleksi kemeja labuh paras lutut dan ada yang atas sedikit dari lutut. Kemeja untuk saiz besar atau plus size pun ada. Saiz kemeja kami dari M hingga 4XL

Ada dua pilihan kelabuhan baju kerana pelanggan kami ada yang kecil molek dan yang tinggi lampai. Kalau yang kecil molek pakai baju yang terlalu labuh kasihan pula kami melihatnya.

Antara pilihan kemeja labuh  muslimah yang ada ialah kemeja Shira dan kemeja Amna

Boleh tengok gambar yang ada di bawah ni.

Kemeja Shira panjang bajunya atas sedikit dari lutut, tetapi tetap boleh cover bahagian punggung. Diperbuat daripada kain cotton polyester yang selesa dipakai di mana sahaja.Jenis kainnya mudah digosok dan tak cepat kedut bila dipakai berbanding dengan kain cotton lain

Boleh disesuaikan dengan tudung bercorak dan seluar panjang atau skirt labuh.
Ada banyak pilihan warna. Koleksi warna terkini boleh klik http://www.haleema.com.my/category/blouse-muslimah/shira/

Bahagian leher kemeja shira tak berkolar. Rasa lebih selesa  dipakai bila bertudung insyaAllah
Bahagian belakangnya tak ada dart. Di gambar seolah-olah ada dart kerana kami sepit di belakang patung untuk tujuan penggambaran. Takut ada pula yang salah faham :)







Satu lagi koleksi kemeja labuh kami ialah Kemeja Amna. Labuhnya paras lutut dan saiznya dari M hingga 4XL juga. Diperbuat daripada material yang sama dengan Kemeja Shira iaitu cotton polyester.


Kemeja Amna diserikan dengan trimming warna putih yang nampak contrast dengan warna baju. Nampak lebih stylish kan? Sesuai sangat untuk para muslimah yang berimej korporat. Kemeja Amna mempunyai kolar di leher dengan dua poket di dada. Stok dan saiz yang ada kami update di website. Boleh klik http://www.haleema.com.my/category/blouse-muslimah/amna/










Yang berminat dengan koleksi kemeja muslimah labuh keluaran Haleema Apparel boleh shop online di online store kami www.haleema.com.my atau datang ke Butik Haleema, Klang Sentral